• page_banner

Suerte textile stretchy hoodies digital print rajutan kain terry french alus kanggo kain

Katrangan singkat:

  • Komposisi:92poli 8 span
  • Jembar:155cm
  • Bobot:260GSM
  • Detail Produk

    Tag produk

    A Planet Cantik Prints French Terry Fabric punika 4 cara babagan jembaré 155cm lan 260 GSM.Kain iki 96% katun lan 4% Spandex. Kain sing dicithak iki sampurna lan apik kanggo nggawe tops, gaun, rok, aksesoris proyek DIY lan liya-liyane!

    Gambar Detail Produk

    H6b6ff875b2754951aa0a4a2e15111063q
    Ha0ecb48e5b65470194cc504976a6d5e2v
    H9f5a178a1381449c9a3ebfcbb2c18f8eZ
    H157a9dfa26274dce85a659e7d2a54102w

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita