• page_banner

Suerte tekstil abang printing polyester spandex belang kandel rib rajutan kain kanggo rasukan

Katrangan singkat:

  • Jeneng produk:Suerte tekstil abang printing polyester spandex belang kandel rib rajutan kain kanggo rasukan
  • Komposisi:90 poly 10 span
  • Bobot:190GSM
  • Jembar:155cm
  • moq:50 mèter
  • Detail Produk

    Tag produk

    Parameter produk

    Print rib knit minangka kain rajutan iga sing dieksekusi kanthi apik. Kain iki nduweni tekstur sing alus banget sing nggawe perasaan sing anget lan nyaman. Bobot kain iki yaiku 190 GSM sing dianggep watara bobot agêng. Jembar kain iki yaiku 155cm. Kain Rib Knit sing Awet banget sing nduweni Stretch 2 arah. Isi kain iki yaiku 90% Poly 10% Span. Sampeyan bisa nggunakake kain iki kanggo nggawe Cardigan, Sweater, Tops, Bottoms lan Proyek DIY.

     

    Gambar Detail Produk

    H32edf3b7c9ce4384b082ea901d452e8cR
    H95f6e8f7baa047d5b83bb7cd05c60949g
    Hf7b1952d8f2846aaa8cb5757b44fdb9eT
    H762474a44cd845f6bdefd01a8cb4fadak
    Hfa98833bbacd49779daabad66428f097U

    Sampel produk

    H7e7ec0e44ce74ccbb022d07fae31512dj
    H06653a663aee488d911434cd0d0f354bm
    Hc260fa8d513d40f99e114487f2cbf1d8k
    Hc7e5e614dd04409bb53c14e1800700d1I

    Mesin Produksi

    ee7d76873dafa01019d82549d320559
    H1f14bdd9508141659876ac8ed7458cb52
    H108f21fa0dbe423ca41b6e41111bd4f9y
    Hf0735903db804b5e9190014e3e1c78bfp
    Hd832831efce1490aab85c4f31e97c0edt
    31b4d91cc57c8eabb710a35d401569e

    Rincian

    1c3c136d0ed25c818efd84210e7fa91
    82812af98f1cc049ce7b768076a8fa3
    3c7a725451272572161d44fd17f9a98
    318432941cf2cf07557e4d46cc52c6d
    9e750fff48db396bd42aa3fb92d47aa

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita