• page_banner

Suerte tekstil kualitas dhuwur polyester lan spandex print ribbed jinis kain babagan dening yard

Katrangan singkat:

  • Jeneng produk:Suerte tekstil kualitas dhuwur polyester lan spandex print ribbed jinis kain babagan dening yard
  • Komposisi:90 poly 10 span
  • Bobot:190GSM
  • Jembar:155cm
  • moq:50 mèter
  • Detail Produk

    Tag produk

    Parameter produk

    Kain Rib Knit iki melar banget.A rajutan tekstur sing nduweni tampilan garis vertikal sing uga elastis banget lan nahan "memori".Kain elastis biasane digunakake kanggo motong.Jahitan iki dibentuk dening rong set jarum kanthi sudut sing tepat, sing menehi elastisitas luwih akeh tinimbang rajutan jersey.Kain iki digunakake kanggo nggawe gaun, upholsteri, sandhangan lan Proyek DIY.

    Gambar Detail Produk

    H3ae9894a426d41dcbd03670c084ea63fG
    H8aea547210a5401f8d6b489806715e3e2
    Heea834faa9c74b599c27a3d982c2b2d62
    H4faaaf56c40f498192efb24062205362z
    Hb66e9be0d7e14e4cbccafa10ed509905f

    Sampel produk

    H7e7ec0e44ce74ccbb022d07fae31512dj
    H06653a663aee488d911434cd0d0f354bm
    Hc260fa8d513d40f99e114487f2cbf1d8k
    Hc7e5e614dd04409bb53c14e1800700d1I

    Mesin Produksi

    ee7d76873dafa01019d82549d320559
    H1f14bdd9508141659876ac8ed7458cb52
    H108f21fa0dbe423ca41b6e41111bd4f9y
    Hf0735903db804b5e9190014e3e1c78bfp
    Hd832831efce1490aab85c4f31e97c0edt
    31b4d91cc57c8eabb710a35d401569e

    Rincian

    1c3c136d0ed25c818efd84210e7fa91
    82812af98f1cc049ce7b768076a8fa3
    3c7a725451272572161d44fd17f9a98
    318432941cf2cf07557e4d46cc52c6d
    9e750fff48db396bd42aa3fb92d47aa

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita