• page_banner
2

Sapa Kita

Shaoxing Suerte Textile Co., Ltd. didegaké ing taun 2011 lan dumunung ing Shaoxing - pusat pengumpulan lan distribusi tekstil paling gedhé ing Asia.Kita setya ningkatake kualitas, kontrol biaya lan layanan pelanggan.Kita usaha kanggo dadi ing pojok anjog saka pangembangan produk lan inovasi ing technologies.We anyar nyulam supplier profesional ing China lan perusahaan wis pesawat lengkap peralatan produksi kain diimpor lan workshop sawijining dhewe.After luwih saka sepuluh taun pembangunan terus. lan inovasi,Shaoxing Suerte wis dadi produsen kain anjog ing Zhejiang.Kita terus ngembangake produk anyar lan produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika, Amerika Selatan lan negara liya ing saindenging jagad.

Apa We Do

Saiki, ana atusan jinis produk.Perusahaan spesialisasi ing macem-macem jinis produk tekstil rajutan: seri siji-sisi kalebu: katun spandex tunggal jersey, rayon (spandex) tunggal jersey, ITY, DTY, FDY, TR spandex tunggal jersey, TC spandex Single jersey, CVC spandex jersey, werna jersey belang, benang slub, pique mesh, etc.

Seri kaping pindho kalebu: kain kesehatan lapisan udara, kain Roma, kain ottoman, kain mripat manuk, wafel, Kain jacquard pindho sisi lan seri iga kalebu: 1 × 1 iga, 2 × 2 iga, iga Prancis, lan liya-liyane, flanel. seri: bulu siji-sisi, bulu loro-sisi, kain terry, bulu kutub, kain semut, lan liya-liyane, kain fungsional Nduwe fungsi wicking kelembapan, anti-flaming, anti-statis, anti-ultraviolet, anti-bakteri, etc. Ana uga macem-macem dyeing, jacquard, printing, burned-metu, benang-dicelup lan pangolahan liyane.Perusahaan kasebut nduweni hak impor lan ekspor dhewe, lan produke diekspor menyang Timur Tengah, Eropa, Amerika Selatan, Amerika Serikat, lan negara lan wilayah liyane.Sawise pirang-pirang taun praktik lan ringkesan, perusahaan wis nggawe sistem operasi lengkap lan duwe tim operasi bisnis impor lan ekspor sing trampil.Adhedhasar prinsip bisnis "pelanggan pisanan, ajining diri luwih dhisik", perusahaan saiki wis ngadegake pijakan sing kuat ing Shaoxing lan njaga tren dodolan taunan.

1

Budaya Kita

Ideologi

Ide inti : Tekstil Suerte-art terus saya apik

Misi Kita: "Nggawe kasugihan bebarengan, masyarakat sing saling nguntungake".

Fitur Utama

Pelanggan pisanan: kabutuhan pelanggan luwih dhisik

Reputasi pisanan: Reputasi tansah dadi nilai inti perusahaan

Sikap: Ciri utama yaiku nduweni sikap positif.

Eksekusi: Eksekusi minangka fitur inti saka Suerte.

Mikir: Saben minggu dodolan bakal ngetung karya minggu iki lan nggawe dandan.

1

Pangembangan Perusahaan

Taun 2021
Nduweni papat platform Alibaba.We terus obah
Taun 2020
Nduwe telung platform Alibaba
Taun 2019
Dibukak platform kapindho Alibaba
Taun 2018
Dibukak platform pisanan Alibaba
Taun 2016
Penjualan taunan tekan luwih saka 20 yuta dolar AS, peringkat telu paling dhuwur ing Distrik Jinghu ing dodolan telung taun berturut-turut
Taun 2015
Pembentukan pabrik kain independen
Taun 2011
Panyiapan perusahaan

Sertifikat Kualifikasi

2
1

Lingkungan

Lingkungan Kantor

1
4
2
3
6
7

Lingkungan Pabrik

1
3
4
5

Pangembangan Perusahaan

Layanan

pola adat, imbuhan pola, layanan nglereni

Pengalaman

Pengalaman sugih ing layanan OEM lan ODM.

riset lan pangembangan produk

miwiti produk anyar ing wektu miturut pasar

Jaminan kualitas

100% pengawasan materi, mriksa apa pola customer kang bener, lan mriksa apa ana produk risak.

layanan sawise-sales

masalah bakal duwe respon pas wektune

Mitra Koperasi

Kita setya ningkatake kualitas, kontrol biaya lan layanan pelanggan.Kita usaha kanggo dadi ing pojok anjog ing pangembangan produk lan inovasi ing teknologi anyar.Pabrik Terpadu lan Peralatan MajuMiwiti minangka kamar dodolan kulawarga cilik, Shaoxing Mulinsen Imp & Exp Co.Ltd.wis dikembangaké dadi perusahaan tekstil kanggo integrasi dagang, nyulam, printing lan dyeing.Pabrik kasebut duwe ruang lingkup 80 nyulam bunder kanthi kabeh peralatan anyar saka Swiss, 3 garis cetak lan 3 garis pewarnaan.Kapabilitas saben wulan kita wis tekan 10.000.000 meter kain rampung.Peralatan canggih lan teknologi sing luwih apik wis ngidini kita nyedhiyakake rega sing kompetitif lan produk sing berkualitas.

Kita njaga fasilitas riset lan pangembangan dhewe uga tim QC tekstil sing operasi.Standar inspeksi sing tliti lan kontrol ing proses sing ketat ing saben fase manufaktur njamin kualitas produk.Ekspor kita wis paling dhuwur 50.000.000 dolar ing 2012. 95% saka revenue kita asalé saka pasar jaban rangkah kayata Afrika Kidul, Amerika Selatan, Timur Tengah, Asia Tenggara lan etc. Riset & DevelopmentTim R&D kita Highly specialized terus develops bahan anyar lan teknologi.Kami spesialis ing macem-macem kain kaya ing ngisor iki: Kain Rajut: Poli FDY, Poli DTY, Poli Spun, T/R, Viscose, Angora, Beludru, Kain poli Jacquard, Kain Cetak Digital Kain Tenun: Katun: Poplin, Sateen, Voile, Twill , Kanvas;Rayon: Polos, kepar;Polyester: Wol peach, Satin, Chiffon, Chiffon Yoryu, Pebble Georgette, koshibo, Kapabilitas Desain T / CShaoxing Mulinsen Imp & Exp Co., Ltd nawakake kemampuan desain ing omah sing lengkap.Ana puluhan ewu desain paling modis sing kasedhiya lan desain sing disesuaikan.Kanthi Tim Desain Tekstil teknis kanggo nggarap sampeyan, kita bangga karo hubungan kita.

Layanan Profesional Kita ngarahake para pelanggan kanthi cara sing cocog karo kabutuhan ing pasar adhedhasar pengalaman lan kawruh.Umume hubungan jangka panjang sing diadegake nganti saiki dadi sukses gedhe kanggo perusahaan kasebut.Mulai entuk manfaat saka pengalaman kita wiwit saiki.Kita pitados ing bisnis kita, kita pitados ing karyawan kita lan kita pracaya kita pelanggan.Kaluwihan Dadi perusahaan pribadi menehi kemampuan kanggo mindhah lan nyetel kanthi cepet kanggo ngganti kahanan pasar.Iki ngidini kita nggawe inovasi lan terus nggawa produk anyar menyang pasar kanggo para pelanggan.We offer pelanggan kita ora mung produk, nanging gagasan seger, solusi inovatif lan layanan technical pinunjul kanggo proses apik lan kinerja produk.We tau nemu apa wis rampung cukup, kita ora mandheg ngapikake dhéwé.Sugeng rawuh lan miwiti bisnis win-win karo kita.