babagan Tekstil Suerte

Shaoxing Suerte Textile Co., Ltd. didegaké ing taun 2011 lan dumunung ing Shaoxing - pusat pengumpulan lan distribusi tekstil paling gedhé ing Asia.Kita setya ningkatake kualitas, kontrol biaya lan layanan pelanggan.Kita usaha kanggo dadi ing pojok anjog saka pangembangan produk lan inovasi ing technologies.We anyar nyulam supplier profesional ing China lan perusahaan wis pesawat lengkap peralatan produksi kain diimpor lan workshop sawijining dhewe.After luwih saka sepuluh taun pembangunan terus. lan inovasi,Shaoxing Suerte wis dadi produsen kain anjog ing Zhejiang.Kita terus ngembangake produk anyar lan produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika, Amerika Selatan lan negara liya ing donya.

Sertifikat

Shaoxing Suerte Textile Co., Ltd.

Produk unggulan

Lingkungan

Shaoxing Suerte Textile Co., Ltd.

MEREK PALING POPULAR

Kita kerja sama karo akeh merek sandhangan sing misuwur ing saindenging jagad